Aranylelkû Édesanyámhoz...
Köszönöm, hogy felneveltél, s ambróziával etettél,
vigyáztál rám és féltettél, minden jót megteremtettél,
szemembe néztél, s nevettél, szép szavakkal dédelgettél,
ha rosszat tettem megfeddtél, mindig jó felé tereltél.
Köszönöm azt, hogy megszültél, s mindig nagyon szerettél.
2004.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.