Habos a víz és ködös az ég,
ki most kárhozott az mind elég.
Fények oltódnak majd élednek,
de jönnek a sötét autók,
és kiugranak a rendbontók.
Fekete macska, döglött veréb,
nem vagyok áruló, mint Geréb.
Halálhörgés bús, vén siralom,
Mihály Arkangyal irgalom!