scene
Az első felvonás a szemöldököd.
Diadalív, mosolyszünetbe beleérő.
A másodikról hallom, ahogy közeledsz.
Egy szőrszál van a tenyeremben,
de nem fogom magánynak hívni.
Két emelet között kellene átnyújtanom,
akár egy szál virágot, rád bízni végleg,
s hogy mennyivel lenne könnyebb,
te talán tudnád. Miként
érint egy metafora anyaga,
hív magába kiterjedése,
hajadba font virág, egy megkésett monológ,
„a romkert egy szál rózsája ragyog”.
Aztán a szemedbe tovább,
üres lépcsőház a sötét liftaknába,
nem tudva mi a tiéd mindebből.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.