Õszi levél
Levél.
Barnásvörös,
mint hangulatom.
Hamvadó nyár tüze még ez,
feltöltött akkumulátoraim
lassan, lassan
üresre merülnek...
Téli tűz lesz majd,
ami újra hevít.
És kezed melege,
és ölelésed,
és illatod
lesz ami,
újra mutatja a
rét színeit.
Hajadba fúvom
testem melegét.
Füledbe zúgom
darazsak örömét.
Számon a bőröd
nyári gyümölcs lesz,
s forrongó tenyeremben
lágy rügyeid sorra kifeszülnek.
Nyelvem a kutjaid szélén,
részegül ambrózia mézén.
Kacagásod a véremen
fodrokat rendez,
szívem a testedben
szerelmet verdes.
Arcodra pírt vetít
ős örömöd
szemedbe könnyet hív
mély gyönyöröd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.