Részegen (javított) képvers, ha sikerül úgy felraknom
.Nem tudok semmiféle rendet;
.45 évem már rég betelt.
.akár ha szőlő vére erjed:
.gőze öl de nedve kelljen,
.hogy kedvem leljem.
. poharamba nézve;
.bárki próbálhatja.
.újra meg újra.
.kocsmaasztalnál összebújva:
.NEM A RÉSZEGEKÉ A VILÁG!
.De én.
.a részeg.
.mit tegyek.
.ha iszom, hát szomjas leszek,
.ha kérdezel - már elnémulok,
.ünnepelnek - hogyha bomlok,
.s ha nem iszom is rothadok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.