egy pillanatra vendég voltam benned
hozzád hajtom fejem
táncolunk
a zene nem érdekel
te fejed is rám engedi súlyát
egymást támasztjuk
szívem ledob egy homokzsákot
átölellek jobban gyengéden simítlak
lépkedünk holmi dob ütemre
érzem pihegő lélegzeted
homokzsákjaim marokszámra dobálom a mélybe
emelkedik légbalmom szinte látom a tengert
végre újra érezlek
durranás
válonveregetnek
vége a számnak észre sem vettétek
nem
ez a legnagyobb dícséret nekünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.