ma bementem a swarovskiba
csiszolt ólomkristályokat nézegetni
meg téged szeretem ahogy
az átlátszó üvegpultot
vízpermetezővel lefújod
és fehér kesztyűben törölgeted
a fülbevalókat meg a gyűrűket
de az az egészben a legjobb
hogy (szoknyában) vagy
még ha nem is velem.