Lírikus?
Elvegyülni kéne. Ha túl az énen
valami kitágul, valami ereszt,
magába szív, magába fogad mélyen,
hagyni kell működni a szeretetet.
Nyitva hagyni minden ajtót, ablakot.
Levegő járja át az élő teret.
Akkor talán más hangot is hallhatok:
szűrődik rajtam az ősi képzelet.
Ablakot nem török. Régi vágyamat,
a világ megváltását nem hagyom
veszni. Szűrőként vagy tükörként talán
létezhetek. Mint egy örök pillanat
megélve és átjárva. Aszfalton,
fában, vízben, mindegy. Daloló madár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.