stalker.
egy feladat volt, amit kaptam. már régen
elfelejtettem, ki adta és miért.
mentem, kutattam, fáztam és izzadtam,
hittem, kételkedtem - megérte ennyiért?
a néma, szürke tájban, szitáló csöndben
eddig jeleket követtem, most megálltam.
az út kezdetén, mi ide vezetett
ésszerű, színes és világos volt minden.
a társak, hűségesek, hűtlenek, akik
adtak is sokat, még többet vettek el,
mind elmaradtak, már sehol sincs senki,
hogy a végső szürkületben fogja kezem,
ne essek, zuhanjak fénybe vagy sötétbe.
se barát, se szerető, se ellenség, se
apám. ő járt már itt, álmomban mesélte,
nem mutathatta meg a túlsó partot, de
mosolyogni próbált. ám szürke szemében
- színjátszó, mint enyém - jól láttam a semmit
szikrázni. ez figyelmeztetett : mégsincs
hová vinni a szerelmet, ha élet ér véget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.