tíz év után próbálom
leírni megint,
pedig nem akartam,
csak női szájat és hozzá
persze testet
nem számított a kor, a szám
ma már mint függő
lehetek tisztességes
minden
persze késő
perzselő ősz van
nyáron nem égtem így
vígasztalom magam
hogy van ilyen,
hogy én árasztok bűzt
én rohadok
nem, amit leírtam