Ha azt akarod, elvesszek,
keresek magamnak egy másik szigetet.
Ott várok majd a szememet elsötétítő boruló
árnyékon,
a sólymon a krizanténokkal szegélyezett
szakadék felett.
A távolban, amint rohanok a nap
első fényfoszlányai felé
ott várok majd rád,
bal kezemmel integetve,
a tengert hajszolva.
Ne feledd,
egy napon megtanultam, hogyan hozza Isten
szemünkre az álmot,
ami véglegesen elvakít.