Kiskifli
Kiskifli morcos.
Taknyos zsebkendőket vág a polchoz.
Kiskifli szárazon érvel.
A wc-nél hangosan térdel
Kiskifli tappancsa táncol.
Karjához odaláncol.
Kiskifli jön, szalad, ugrál, néha megy.
Én a konyhában sepergetek.
Kiskifli reggel Pocok Elemér.
Távkapcsolókon görbe kenyér.
Kiskifli harcol a párnán
Takarót akar a hátán.
Kiskifli haragszik.
Hallgat.
A gyomra háborog.
Elszaladnék.
Ölelem.
Vaj vagyok.
Kiskifli tejes,
édes.
Nem szeretni
nem lehetséges.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.