Nő Van.
A fiúk a bányában dolgoznak.
Valahol, a hegyen túl.
Oktatás és koszt-kvártély
Ügye ránvmélység és
Csipkeharcban dőlnek el.
Nő Van.
In vonat, shop, iroda, pub.
A Nő tör és árad dacosan.
A fiúk közben a bányában dolgoznak.
Combfix-diktatúra, tűsarok-terror.
Lassú mérgek napjai tipegnek
Nyakamon át.