a cseh konceptualista jozef cs. megmutatkozik(füm bosszantásáró való változat)
zöld fény
reflektorok fényével
asztal mögötte férfit 50 körül
lenőtt haja szakáll
tesz-vesz az asztal mögött
dobókockával dob írkába firkál
összeszerel távolról kivehetetlen
használati tárgyakat sorozatban
a percek ülnek szakállán
majd könyveket helyez
szabadon hagyott székek ülőrészére
négyen felpattannak
olvasni kezdenek
bolond fiú majd a szünetben tűzet kér
zajszínház - zajjelleg
hangosan recitált szöveg
különféle nyelvek kakofóniája
hangszóróból zajok
a férfi iratokat pecsétel írógépbe ír
hangzavarból vétettünk - tágul és szűkül
ábécét géphangon és ismétel néhány betűt
véget ér visszaszámlálás féleség
az összevisszaságban a rend
megmagyarázhatatlan színpadi cselekményben értelem
a szakálas felkiált kuss legyen
az olvasók a hangszóró elhallgat
és csend
majd elszórtan beszélgetés
cigivel vagy ropival a szájban a büféből
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.