Állapodjunk meg!
Küszöbön állni
semmit nem csinálni csak
erőt gyűjteni
Erőt gyűjtenek
a jövőről beszélnek
belepirulok
Belepirultál
egy eltévedt ondócsepp
eredménye vagy
Eredményük nagy
dicsérd másra süketek
ők a közhelyek
Közhely vagy helyköz
ócska giccs vagy művészet
állapodjunk meg
Állapodjunk meg
őrizd meg jóhíredet
fejedre állhatsz
Fejedre álltál
már-már koccinthatsz velük
de tükröd takard
Takard tükröd szép
színes selymekkel vakítsd
ne nézzen vissza
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.