Nem AZ mondja
Nem „AZ” mondja
Nem vagyok AZ.
Minek legyek?
Elég, ha találok
egy-két helyet,
ahol közzé adhatom,
milyen kegyes hatalom
Emlékezni.
Nem vagyok AZ.
Sok a kitétel,
és makacsságom
úgyse térdel
azért, hogy elismerjenek,
de MAGAM nem mutathatom meg
valójában.
Te sem vagy AZ.
Még úgy se, mint Én,
mert elmodernizálsz
egy újvad mintán,
míg, ha én azt érzem, hogy Fontos, úgy ők is
hiszik, és tudják. Így rejtőzik
a SZE-RE-TET.
[A kapzsi önkény meg csak annyit lát,
hogy a Vág bekapja a Nyitrát,
hogy az emlék csak szőr marad,
és a versekre egy falat
idő sincs, akkor meg felesleges
szépet írni meg értelmeset.]
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.