Apokalipszis
Úgy döntött a Nap, hogy ma reggel nem kel fel,
bizony nem világít ilyen bús, mísz kedvvel
az atom elroppan, megszökik a proton,
taszítana végre profin, mesterfokon
az eső most visszahull, odafent jobb neki,
Atlasz a Földgolyót kicsit nem pörgeti
a kutya a kertben rágcsálja a holdat,
visszavenném tőle, nem lesz sajtunk holnap
befagyott a tenger, morcos most, nem moccan
hajókopott jegén korcsolya nem koccan
én meg egy tükörből nézek ki zavartan,
odabent káosz és idekint zavar van,
így hát csak amiatt rágom körmöm tövig
mi történik velem, ha ez is összetörik?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.