A falka
Fut a falka, fut a falka
Fut a szuka után fut a falka
Foga csattog, foga csattog
El ne harapja a nyelveket a vasfog
Szeme véres, szeme véres
Mint a bicikli kereke forog hüde rémes
Hüde éhes, hüde éhes
Lesi mikor ér az ülepéhez
Belemarna, belemarna
Kutyabőr szakadna ha harapna
De nem éri, be nem éri
Mindig csak a semmit harapja keféli
Rogy a lába, rogy a lába
Loholna utána de hiába
Remeg érte, remeg érte
Hajszának és versnek ez a vége
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.