természet anyánk
az élet vagy a sors
az isten egy de
egy rohadék
van ez a kolitis* nevű
betegség ami a
nem dohányosok
körében talál áldozataira
ennek az aktív időszakában
segít ha rágyújt a páciens
egy cigire vagy vicces cigire
a chrohn betegség is hasonló
tüneteket produkál
ám a dohányosok betegednek
meg és nekik kifejezetten ront
az állapotukon ha füstölögnek
vagyis sose késő megváltozni
ha úgy vesszük: ez tkp szuper
*
colitis ulcerosa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.