Prozódia (javított,végleges verzió)
Ne adj a szavamra, mert versben
utazom. Szempontjaim tisztán költőiek,
akár egy sorozatgyilkoséi, mikor mint
témát ízekre szedlek. Tükröt tartok
eléd, melyből helyetted én nézek vissza
rád, bennem végződsz, ha szóba hozlak.
De tudd, hogy csak költői trükk az
egész, ahogyan személyed is például
maximum prozódiai kérdés, és akkor
még túl szentimentális voltam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.