Vagyok aki vagyok
…pirkadat előtt valaki eltaposta a virágokat
így nem élünk mi sem tisztasággal
fejünkben csak a mennydallamok orgonavisszhangja versenyez
kinek rét kinek ébrenlét
fűpárna fejünknek álomcsepp tüzelő szánknak
ki parazsat csókol fájdalommal felkent
égetett nyelvén nem nő vágy
hát vagyok aki vagyok
sáros bakancs félrevágott haj
bőr alá kúszott hajnallevél- s reggelpára-fűszag
de alkonyatra valaki megmérgezte a kutakat
így nem élünk mi sem tisztasággal
körmünk alatt agyagtól kemények ujjbegyeink mint fakérgek
s szívburka így hullik a mohó kincsvadásznak…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.