anómia: társadalmi v. egyéni rendellenség
törvénytelenség; szokásszabályok általános
tömeges áthágása, megsértése és én ettől
összetörten érzem magam, nincs kedvem
írkálni sem. petri mondta, hogy a költészet
anómia - szótárazásra apropó ez lehet
nem tudom mire érthette
mindenesetre frappáns szöveg
azt el kell ismernem