Az ateista halála
Nem istenfi - a feszített,
angyalok sem - hószín szárnnyal,
- emlékeink testesülnek
temetőkben, kopjafákban.
Nem keresztvíz, ami tisztít,
nem templomok bölcs varázsa,
- csak a nyílt szó, a baráté,
vagy kedvesed finom nyála.
Belenyugszom mégis most
a féregfogú falánk földbe,
- csak, hogy - Hívő! - örömödet
belőlem nőtt virág töltse...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.