Furcsa volt a te szádból
hallani azt a szót:
szeretlek<˛/i>
- igazából nem is komolyan
mondtad, csak úgy mint
amikor a kocsmatöltelék
felhajtja a napi felesét
majd kimegy az utcára
és belepisál az első kapualjba.
aztán keres egy másikat
és beájul a részegségtől
Nem nyög, amikor az
első lakó belerúg hajnalban
a gyomrába.
Én sosem adok alamizsnát.