Mit tagadjam?
háromszor hatéves fújdkiazorrod kisfiú vagyok
akit kitiltottak az ország összes óvodájából
mert inzultálta a csinos óvónéniket
háromszor huszonkétkilós vézna kisfiú vagyok
akinek ha azt mondják pukkadj meg
komolyan veszi és megpukkad
de az alázatosanengedelmeskedj intő szavát
mint ráhányt borsót pattintja vissza hasfaláról
háromszor hatéves töröldkiafeneked kólyök vagyok
akit egy háromszor ötéves kislány is
félkézzel agyonver
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.