andreával első közös csókunk után
közöltem hogy házas vagyok
azt mondta ebben az esetben
csak barátok lehetünk
a második csók hosszabb volt
és ragadós – két évig tartott
elváltam már és vele is megszakadt
mit vesztettem akkor azóta se tudom
töprengek csak
menekülök
- így egymás közt –
hasztalan
mindig megfognak