Miért van az, hogy mindig kevés a hely,
amikor maga belép, és a részegek szemérmetlenségével
rámutat arra, amit el akarok titkolni,
majd a szerelmesek kéjsóvárságával
ismét megpróbál…
…tudattalanul birtokba venni,
és nem azért, hogy megerőszakolhasson,
hanem mert imponál magának a kutyák beteges rajongása?