Isten a kedvenc farmerjában
terpeszkedett a Blahán, amikor
belenyúlt a zsebébe, és talált
egy félig elszívott cigit.
Megpróbálta meggyújtani,
de a gyújtója nem működött.
Aztán a hamus kezével
megtörölte a homlokát-
…
amikor a tenyerébe nézett,
- valahol 220 km-re felordítottam -
aztán eszmélt csak, rá mit tett.