Szükségem van rád,
Mint jóbarát.
Kiben megbízhatok,
kinek mindent elmondhatok.
Ki vigyáz rám ha kell,
Ki mindig rám figyel,
Ki elmodja mit hogyan tegyek,
Kire gondtalanul felnézhetek.
Ki megóv a bajtól,
Ki felkarol.
Te, oh te jóbarát,
Csak te ne hagyj cserben egy életen át.