Lelkem hozzád száll mert szeretlek
Fáj az egész belsőm, remeg a testem
Patakokban folyik bánatos könnycseppem.
Torkom elszorul, nem kapok levegőt
Már hiányzol. Szenvedek. S ez széttépi belsőm.
Feszíti szivemet a fájdalom
S nem tudom mibe folytsam bánatom.
Most szívemhez kapok
S a földre rogyok.
Tényleg megállt a szivem!
Nem dobogott!
Hát nem érted, hogy belehalok?
Hogy csak érted éle s vagyok?
Nem érted, hogy megtört a lelkem,
Hogy összetört a belsőm, a szivem.
Nem érted, hogy szeretlek
S nem élem túl ha elveszítelek?
A vérkeringés eláll, a szív megáll
S elhalt kezem erőtlenül hull alá.
Arcom eltorzul, kifakul a testem
De a lelkem hozzád száll mert szeretlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.