Album
Fürdőnadrágos fiút láthatunk íjjal és zsákmányával
egy vadkacsával. Valamilyen stégen vagy csónak farában
kell állnia, olyan közvetlenül magasodik a víztükör fölé.
Körben nádas.
Az egész valahogy bántóan kimódolt.
Hivalkodik az alkatával.
Észérveket keresünk ellene. Mert az arányok valódiak.
S valódinak kell tekintenünk a tőkésréce elejtésének
tényét is.
Hirtelen eszünkbe jutnak testi fogyatékosságaink,
és ekkor lapozunk tovább.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.