megint szomorú
verset írtál
én pedig tudod azt tartom
ezek a jelenségek
nem érdemelnek ennyi figyelmet
mintha állandóan
utazásod diáit válogatnád
és csak a rosszul sikerülteket
vetítenéd a falra
ezeken minden nap esik
az emberek mindig épp félre kapják arcukat
a lányok kilépni látszanak a képből
és mintha mindig esteledne
pedig csak rosszul állítottad a blendét