Ne keressetek
Ha elmegyek, feledjetek!
Ne nézzetek utánam.
Titeket már ne érdekeljen,
mi lehet most velem?
Tegyetek úgy, mint ma,
s tegnap, mikor
nem hívtatok,
nem válaszoltatok.
S ne legyen kő sem,
hogy ott engem várjatok,
idézzetek,
mert elmentem.
Mi maradt, vízben oszlik szét,
ha tartottátok, mit kértem,
de igazán ott sem leszek.
Ne keressetek.
Lényegem az lesz, mi voltam
testet öltött semmi koromban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.