Ha kedd lenne
Ha kedd lenne
Ha ma kedd lenne
velem lennél:
zuhatag hajadban fürdenék,
homlokom mosnák hullámai,
szemed fénye simogatna,
s nőből bakfis lánnyá
váltana mosolyom.
Kazal ölelésed átmelegítene,
csókod csókomban borostyánt érlelne.
Főznénk, együtt ennénk,
ellopott esténken
egymást szeretnénk,
ha ma kedd lenne...
...hiszen ma kedd van.
S Te nem jössz többé.
Sört iszom, nem sietek.
Poshadt óráimat paskolom tova
és perspektívádból szemlélem suta lényemet...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.