Ébredés. Ágy paplan
nélkül. Izzadtra
ráncolt combjaid.
Arcodra rajzolt
krikszkrakszok.
Forró levegõ
az ablakon át a szobába.
Nyomában az
aszfalt égett szaga.
Napperzselte bõröd.
Rajta a billog:
leheletem.
Melledrõl legördülõ
izzadtság.
Öled felé
kitaposott út.
Kezem újabb kísérlete.
tested nemleges válasza.
Kávé. A csésze
aljára szorult dac.
Kifacsart mondatok.
Még egy próba.
Hátadra karcolt vallomás.