Titkos, gyertyán,
rágott, erdőben
a házunk
de megszöktünk,
és a tölgyek közt szarvasokká váltunk,
csodásak vagyunk
szép az agancsunk,
Apánk, haza nem megyünk
ott élve már nem lehetünk
karcsú testünk
mocsokban nem járhat,
már csak a völgyet vágtatjuk
"mert mi szájunk többé
nem iszik pohárból
csak tiszta forrásból"