Nektáridézet
Úgy érzem magam, mint egy férfi.
Nem tudok kóbor vágyaim elől kitérni.
Úgy érzem magam, mint tűz a dombon.
Lángjaim az utolsó parázsig égbe hordom.
Úgy érzem magam, mint Gellért hegyi taligáján.
Szentté avatnak egyszer kivégezve a vágy fokánál.
Úgy érzem magam, mintha egy napon tényleg nászra kelnék
Jöttél, csókoltál, mentél. S nekem egy picit talán várni kell még.
Úgy érzem magam, mint tiszta réten ég alatt a zümmögés.
Nem tudom, szirmok között az illat szárnyamra néz
……vagy már megint csak lépesmézet igéz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.