Szerelmem, kis hülye
tudja kedves, magában a hibátlan élete,
ami vonzza a szemeket.
merthogy látszik ám, mindig
napra rakja a cserép virágot,
pornócsatornástul fizeti a kábeltévét,
és a függönye is ott vet ráncot,
ahol a feng shui kívánja.
meg, ahogy a jegyemet vizsgálja,
közben fikázza a filmet,
mire befizettem magam,
majd, hátrafelé kissé sárguló,
szabályozott fogsorával ívet harap
a fánkba, mit kezemből kapott ki az imént,
mert az olyan spontán,
na, momentán maga a legjobb nő a moziban.
ez valami borzongató!
de ma a filmért jöttem.
szóval,
amíg én benn,
magácska az ajtó mellett
gondolja át azt a tökéletes újjászületést,
miről gyakorta beszél, ha dolga kevés a jegyekkel.
mert azt, aki harminckét, éles foggal jön világra,
nem fogja senki megszoptatni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.