csak mi ketten
Boldogság angyalok repültek arcomra
mikor magához ölelt.Megállt az idő.
Nem létezett senki más csak mi ketten.
Hozzám hajolt,nem szólt.
De a halk szuszogása annyit jelentett
abban a pillanatban mintha hangosan
kiabálta volna,hogy az egész világ hallja:
Szeretlek.Ez a pár másodperc olyan volt mint
a legboldogabb élet,mint a legőszintébb lélek.
Elállt a lélegzetem.Nem volt a Földön élet.
Nem volt a Mennyben lélek.nem volt senki
csak mi ketten álltunk csendben.
Könnyek voltak sűrűn a szememben.
Potyogott mind nesztelen testedre.
csak ketten álltunk,zajtalan.
Nem vártunk semmire,néztünk a
másik szemébe.Halkan,csendesen,
mintha nem lenne más csak mi ketten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.