Beton
Lakótelepi idill
Betonfalak közt megkövült arcok
Betonfejekben visszhangzó kudarcok
Beton-kemény állandó családi harcok
Acélzárak mögött száz idegen család
Acélmarkú apák mögött elszipogott imák
Acélgyári fizetésből nem épülnek csodák
Aranygyűrű cédulája fakó emlék mára
Arany- lagziját ünnepli szűkösen a pár ma
Aranyszínű álmok között a legkisebb szobába’
Szürke házakban, sötét falakon csordogál a bánat
Szürke levegőben koszos kiskocsmákban adóznak a mának
Szürke emberek néhány kisfröccs után….már semmit nem várnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.