A tétova teve
A tétova teve tava kiszáradt a szélben
Bőséges bánattal bömböl a hőségben
Hiába várja nem jön az áldás a tájra
A múlt heti vízből van még a púpjába zárva
A sivatag hajója a tóba hajolna ha volna….
Víz a mederben , vagy mellette vederben szóda
A gazda iszájában se víz, se szóda se kóla
Hát kénytelen kelletlen rászokott ő is a borra
A tétova teve tova tántorog a sivatagi szélben
A borszagú hangulat a gazdurat is meglepi szépen
Dülöngélve dalolják a dromedárok dübörgő dalát
Borban az igazság tudja már a két boldog barát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.