Világkép
Vörös árnyakkal játszó vakolat pereg.
Az óra már nem számolja a perceket.
A vámpír saját szívébe döf karót.
Magát zárja diliházba a Lipót.
Akaratok fonódnak vakon egymásba.
Golyót repít önfejébe a vén pápa.
A keresztek a templomokon meghajlanak.
Cinikusan röhög az élőkön a holt salak.
Felolvadó formák között árnyak parádéznak.
Az egykor büszke versenyló most kehes és vézna.
Abszintos állómámorban lebeg a világ.
Türkiz őrületbe zuhannak a koronák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.