köpönyegforgatók
volt egy kicsi öreg nagyapám egykor
neki volt egy fürdőköpenye egy barna
csíkos ótvar fürdőköpenye teljesen
kommersz öreg darab elkezdtem hordani
azt a fürdőköntöst nem törődve alapvető
higiéníval mert jelentése volt a köpenynek
kötödés volt közte-köztem-és-a-nagyapám
között az ótvar barna csíkos köntöst egy
ótvar barna csíkos övvel kellett megkötni
hogy ne nyiljon ki ha nyilni akar ennek a
barna csíkos köntösnek az övével nekem
terveim voltak
voltak terveim régen most már csak a
túlélés számit nincsenek tervek sem
a barna ótvar csíkos övvel pedig
igen is terveim voltak amíg az az öv
el nem szakadt
kétrészre szakadt az öv
egy rövidebb és egy hosszabb szakaszra
használhatatlanná vált a köpeny
bezárhatatlanná
nyitott köpenyben nem lehet akárhol megjelenni
a tervet is föladtam az övvel amivel terveim voltak
hogy vele a köntöst megkötöm
két darabban használhatatlan
azóta a köpeny is elkeveredett valahová
a kicsi öregember köpenye
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.