Grafitarcú ákombákom
(Flóra unokámnak )
A rajzaid,- tündérország
Csodák, titkok birodalma
Medve, kutya, ló, oroszlán
Kastély, Barbie, aranyalma
Ott vannak a ceruzádba
Bújva, s várnak, hogy ints nekek
S rajzold falra, kőre, fára
Kezed míves lágy kincseit
Fantáziád zabolátlan
Grafitarcú ákombákom
Varázslat közt csoda által
Töprengsz a sok figurákon
Rajzolsz királyt, királynőket
Meg palotaforradalmat
Ceruzáid szüli őket
Radírodba belehalnak
Tudom, ami rajz ma, s idom
Abban benne vagy egy kicsit
Elárulja rajzaidon
Sok lovag, ki visszakacsint
S hercegnő lesz a Barbie lány
Úgy ahogy majd te is egyszer
Fehér lovon jön a király
Érted,-tudom, ha nagy leszel
2007 június 26
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.