Bukott angyal tükörképe
Miért kell mindig undoknak lennem?
Miért jó törött szíveket ennem?
Lelket ölni,
Szívet törni?
Bukott angyalként tovább lépek...
Undorító, mikor meglátom a tükörképem....
Lelket öltem,
Szívet törtem,
Vágyat loptam,
Álmot fogtam,
Pokollá tettem életeket,
Kihasználtam bizonytalan lépteidet.
Szúrtam, vágtam,sikítottál,
S egy pillanatig meggyilkoltál,
Ekkor rádöbbentem:
Szívet s lelket öltem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.