Csak egy cselló...
...és
a zene
felé befordulni
végső igyekezettel
a csönddé züllesztett
szavak szegletébe
frissen mosott
ágynemű
illata
muzsika
Leválik itt
a kétségbeesés
és a bizonytalanság
Leválik a rendetlenség
kusza álmok, bizarr valóság
D. Darling csellója zenélő
Virágzó napraforgó
Minden hang örök
Minden hang
mulandó
Szél
fú
Cselló
hite ültet
virágmagot
Ropog a nyár,
szúnyogűző fáklyák
lándzsás tűzei égnek
Többszólamban
hangjaink
valahol
a szélben összeérnek...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.