A szerelem, az munkás tevékenység
Kitüntetést, mit kapok, csak nekem ékesség
Mert dolgozom érte, és én érzem egyedül
Hogy kinek mondom, az szerelmemmel szembesül
Ritkán mondom, hogy mennyire szeretlek
De tudom, érzéseimmel "kilóra" megveszlek
Mindkettőnknek kell ez a burkolt nyilt érzelem
Mert kettőnk életét járja át, hogy Te vagy a végzetem