Költözés semmivel
délután a tetőn álltam,
kondenzcsíkot markolásztam.
pengettem magasat és mélyet,
majd gondoltam,
ritmust játszom,
szinkópa két-három,
próbáltam a feszességet,
a pilóták nagyon féltek.
hej!
Vera inkább moziba ment.
ajtót csapva,
mindent hagyva rám.
most fúrok az üres szobában.
lyuk, tipli, csavar, lyuk, tipli, csavar.
majd lesz a polc,
könyvek és lapok, meg
pörgethető, fali hónapok.
lyuk, tipli, csavar, lyuk, tipli, csavar.
lesz még polc, néhány
cserép, lámpa, kép.
három kis kupac a konyha előtt.
ezeket hoztuk, hogy föltegyem.
fúrok.
betonmorzsa gyűlik a szőnyegen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.