Az ÉN mennyasszonyom (parafrázis)
"Mit bánom én, ha utcasarkok rongya,
De elkisérjen egész a síromba."
Mit bánom? Kívánom! Legyen egy szajha,
legyen érzékien forró az ajka!
Legyen rothadt, száraz Fekete Rózsa,
számomra Ő a tökéletes múzsa
Belseje romlott gyümölcsnek a héja
nekem Ő érett, dús barackok húsa
Mindenkinek semmirekellő kurva
Nekem Ő Szeplőtelen Szűz Mária
Ha millió könnyemben fuldokolnék
Ő csókolja fel mielőtt meghalnék
Ha mindenki kövekkel dobál minket
Ő elém ugrana, felfogná mindet
Ha mindenki kövekkel dobál minket
Én elé ugranék, felfognám mindet
Ha az arcokon csak megvetést látunk
Örülünk, hisz még igazabb lesz nászunk
Szemeinkkel csak egymás szemét látnánk
Nem gyötörne kín, fájdalom, nem fáznánk
Együtt öregednénk, szennyben, mocsokban
Pedig a mennyekben élnénk titokban
Halálunk előtt röhögnénk a népen
Nem tudná senki, hogy éltünk ily szépen
"Meghalnánk, mondván:
>>Bűn és szenny az élet,
Ketten voltunk csak tiszták, hófehérek.<<"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.