szeretnék bekapcsolódni az
‘euro’ szó írásmódja körül
kikristályosodni látszó
vitába, mert szerintem
rövid vagy hosszú o val
írva is helytelen. véleményem
szerint dupla r rel válik
a leginkább nemzetünk
karakterisztikájába
illeszthetővé
meggyöződésem, hogy
eleink mással nem volnának
kibékülve